Megkezdődött a nyári hiánypótló Konföderációs Kupa. Nem egy vébé, nem egy EB, de foci. A hazai közvetítési jogot a jövőévi vébére készülő MTV szerezte meg (az RTL Klub 2006-os ámokfutása után csak üdvözölni tudjuk e tényt). Azaz a Somos ikrek, Egri Viktor, Gundel Takács Gábor és Deák Horváth Péter rosszul és jól sikerült mondataival telnek meg bejegyzéseink a következő két hétben. Az Új-Zéland-Spanyolország csoportmeccs például Somos Zoltánnak jutott, hallga csak!  

 

- Nem tudom, hogy van-e olyan futballisten, amelyik ennyi ászt adna egy futballcsapatnak a nagy kártya partikban.

Somos elmélkedése a Barcelona szezonjának fölülmúlhatatóságáról, m1, 2009. június 14.

 

- A benini bíró, mint egy fekete macska rontja el az ő napjukat.

A kommentátor a színesbőrű játékvezető és az új-zélandi csapat sorsszerű kapcsolatáról  elmélkedve (az óceániaiak harmadik Konföderációs Kupáján elszenvedett harmadik veresége az afrikai sporttárs közreműködésével).

 

- Ricky Herbert érkezik a vendégek - vendégek, mindig ezt mondom, hiszen a spanyolok annyira otthon érzik magukat -, tehát az új-zélandiak szövetségi kapitánya.

Biztos nem az akklimatizálódási nehézségek vagy a páratartalom zavarta meg a szpíkert, hiszen egy hazai stúdióból követi a mérkőzést.

 

- Mintha folyamatosan hajóvonták találkoznának a Dunán, úgy hallatszik a tülkölés a nézőtérről. Az afrikai folklór összes hangszerét fölvonultatják a nézők.

Szép volt, de tényleg! Ajándékból több rosszul sikerült mondatot már nem jegyzünk föl ma este. Legközelebb a hétfői USA-Olaszország mérkőzéssel jelentkezünk.

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szuret.blog.hu/api/trackback/id/tr531184967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.06.14. 22:33:03

És mivel olasz meccs lesz holnap: az egyik vébé alatt a kommentátor folyamatosan Kily G, helyett Speedy Gonzalezt mondott! :))

popp · http://koncertblog.com/ 2009.06.14. 22:55:48

Az olasz meccs bejegyzése valszeg nem lesz kész holnap este, mert izgulás miatt, a meccs után videóról jegyzetelek majd.

SimiTomi 2009.06.15. 18:13:04

@popp: És miért izgulsz? Kikaptok, oszt' jó napot.

popp · http://koncertblog.com/ 2009.06.15. 19:23:58

kell az adrenalin, ha meccs van.
süti beállítások módosítása