Szexi második félidő

2009.03.24. 09:48

„Ha azt látom, hogy a csapat ilyen szarul játszik, ahogyan az első félidőben focizott, legszívesebben kiszaladnék a stadionból azt mondanám: ’Ma van anyák napja, felejtsétek el a focit!’ De férfiak vagyunk és az Ibroxban játszhatunk és harmadikak vagyunk a bajnokságban. A félidőben meg akartam ölni néhány embert az öltözőben, de ha megtettem volna, börtönbe kellett volna mennem és nem szereztünk volna pontot a meccsen. Az első félidő nagyon gyenge volt, a második viszont nagyon szexi lett.”

László Csaba (a skót Hearts edzője egy sajtótájékoztatón, miután csapata 2-2-es döntetlent ért el a Rangers ellen, Independent/Index

A bejegyzés trackback címe:

https://szuret.blog.hu/api/trackback/id/tr541021863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2009.05.12. 17:37:00

Pesten is már bevett szokás szexi prezit csinálni!

kukonyalori 2009.05.21. 12:57:50

Csabiról eddig is tudtuk, hogy igen emócionális típus. Fradi edzőjeként a Sopron elleni kupa meccsen (5-1-es zakóval végződött) artikulálatlanul ordított, hogy törjétek el a lábukat, egy másik, ezúttal egy bajnoki, zakó után egyenesen elsírta magát.
Azt szexi játékot nem kommentálnám.

László Csabának további sok sikert kívánok edzői pályafutásához.

SimiTomi 2009.05.21. 13:53:06

@kukonyalori: Csabának szerintem csak gratulálni lehet ahhoz, amit a Hearts-nál csinál... Mondjuk azért várjuk meg a következő idényt is.
süti beállítások módosítása