Delegáció

2009.11.06. 12:18

A meccsre ugyanis meghívás kapott a felcsúti Puskás Akadémia Madridban tárgyaló delegációja...

Szöllősi Gőrgy blogjában az ötvenes évek Filmhíradóinak modorában ír a delegációról, amelynek őmaga is tagja volt, 2009. november 5.

Gyökerek

2009.11.02. 11:28

Én nem azt mondom, hogy az edzőt meg kell várni, a színes bőrű játékost pedig meg kell verni. Ugyanakkor cinikusan jegyzem meg: mindennek ára van. A Fradiért cserébe ez csekélység.

Thury György, újságíró Nemzeti Sport közeli blogjából, 2009. október 30.

Tényleges időpont!

2009.09.29. 18:03

A mérkőzéseket élő adásban, azok tényleges időpontjában közvetítjük.

Közlés a Digisport ondline adásának oldalán.

 

Csak az beszéljen, aki tud!

2009.08.13. 16:57

Akinek nincs szókincse, az ne is beszéljen. Csak az beszéljen, aki tud!

Mészöly Kálmán futball-legenda a Hal a Tortán című tévéműsorban.

Fehérellenes EU

2009.08.13. 11:02

"Csakhogy manapság a fehérellenes Európa Unióban ezt nem olyan egyszerű véghezvinni, az Európai Bizottság a Nemzetközi Labdarúgó- szövetség (FIFA) úgynevezett 6+5-ös (hat hazai plusz öt külföldi) szabályának bevezetéséhez sem járult hozzá. Vajon miért?"

A kuruc.info  cikkéből, 2009. augusztus 12.

Szerző: popp

6 komment

Címkék: foci kurc.info

Az EP diszkrét bája

2009.07.15. 11:04

A sehova sem tartozók közé került a Jobbik három képviselője. Szintén független EP-képviselő lett Jean-Marie Le Pen, a francia szélsőjobb nagy öregje, vagy éppen Corneliu Vadim Tudor, a magyar-ellenes Nagy Románia Párt elnöke. A függetlenek között politizáló jobbikos Szegedi Csanád a bíróság által feloszlatott Magyar Gárda egyenruhájában vett részt a strasbourgi alakuló ülésen.

Az Index cikke, az Európai Parlament alakuló üléséről, 2009. július 14.

Skót éves és latinos

2009.07.02. 09:18

A lila-fehér klub vezetői a Celtic tartalékcsapatának látványos, latinos játéka miatt választották a 47 skót éves szakembert...

Az Újpest új skót edzőjéről, William McStayről az origo-n, 2009. július 2.

Etus

2009.07.02. 00:35

Ha minden volt párttitkár megcsináltatja a nemesi címerét, a végén szégyen lesz, hogy a nagypapám csak állomásfőnök volt Brassóban.

Etus (Csűrös Karola) zárszava a Szomszédok teleregény száztizedik fejezetének (1991. június 11.) végén. M1, 2009. július 1.

 

Befogadó szlogen

2009.06.30. 11:40

Lehet ezen rugózni, hogy ki tartozik bele, meg ki nem. Elmondtam, amit ezzel kapcsolatban el tudtam, én ezt egy befogadó szlogennek tartom.

                                                       *** 

Nem ismerem a magyarországi zsidókat, de az is egy olyan tömb, ami homályban van. Ez egy tabukérdés, amiről beszélni kéne: mi a magyarországi zsidóság álláspontja, minek tekinti Magyarországot, a hazájának, vagy csak egy ilyen átmeneti lakhelynek?

Vona Gábor a Jobbik elnöke, a "Magyarország a magyaroké" szlogenjéről és a párt zsidóság képéről, a Miklósi Gábornak adott interjújában. Index, 2009. június 30.

A gondolat, hogy egy kupac szar közepén üldögélhetnek, olyannyira megmelengette a fesztiválozók szívét, mint egy valódi, gőzölgő tehénlepény, aminek köszönhetően a párna egy pillanat alatt slágerajándékká vált, amiért hosszú sorokban kígyóztak az emberek.

Az addict blog bejegyzéséből, 2009. június 29.

Cristiano Ronaldo says his impending move to Real Madrid is not for the money but for the "dream" of wearing their white shirt and to become "one of the greatest (players) of all time".

Ronaldo a The News of The World cikkében

Szamuráj Kecskeméten

2009.06.19. 15:55

FankaDeli a választások másnapján, kicsit még láthatóan az események hatása alatt - nehezen tudta összeszedni gondolatait.

Ilyen csodálatos közhelyfüzért ritkán hall az ember, több ezer éve sújtott magyarság, szamurájok, japán, minden, ami kell.

Kuruc.info, innen

Ritkán megy szarul neki, na

2009.06.17. 12:43

"It's true lots of people hate me but there are even more who love me and who support me. I feel bad only when I play badly. Fortunately that happens rarely."

Cristiano Ronaldo szerényen, szokás szerint - BBC Sport gyűjtés

Nagyjából kit érdekel?

2009.06.17. 12:25

Ha megkésve is, de itt vannak a Gundi szöszenetei az Olaszország-Egyesült Államok Konföderációs Kupa mérkőzésról,  m1, 2009. június 15. 

- Perrotta és Di Natale játéka nem volt elég ahhoz, hogy újra válogatottak legyenek.

Gundel Takács Gábor első ténybeli tévedése a mérkőzésen (ez egyszer illusztráció gyanánt, de a többi hasonló tévedés citálásától eltekintünk). A két említett játékos sérülés miatt maradt ki az olasz keretből.

- Iaquinta érkezett a lecsorgó labdára. Nem Pirlo? De, nem, nem!

Apróbb bizonytalanság a kommentátortól.

 

- Valószínűleg ő is meglepődött, illetve nem tudom valószínűleg-e, de meglepődött, hogy elé pattant a labda.

Hogy is?

 

- Nagyon lelkes a közönség. Igaz játéknak nem lehet ennyire örülni, de őket ez egyáltalán nem zavarja: folyamatosan szól a zene, táncolnak, mókáznak, nevetgélnek. Mellesleg huszonketten fodballoznak ott lent a gyepen, de ez nagyjából kit érdekel?

Jó esetben a szpíkert!

 

- A fene egye meg, mondta magában olaszul és pökött rá egy hegyeset.

Gundel Takács kommentje Lippi egyenlítő gól utáni reakciójához.

 

Megkezdődött a nyári hiánypótló Konföderációs Kupa. Nem egy vébé, nem egy EB, de foci. A hazai közvetítési jogot a jövőévi vébére készülő MTV szerezte meg (az RTL Klub 2006-os ámokfutása után csak üdvözölni tudjuk e tényt). Azaz a Somos ikrek, Egri Viktor, Gundel Takács Gábor és Deák Horváth Péter rosszul és jól sikerült mondataival telnek meg bejegyzéseink a következő két hétben. Az Új-Zéland-Spanyolország csoportmeccs például Somos Zoltánnak jutott, hallga csak!  

 

- Nem tudom, hogy van-e olyan futballisten, amelyik ennyi ászt adna egy futballcsapatnak a nagy kártya partikban.

Somos elmélkedése a Barcelona szezonjának fölülmúlhatatóságáról, m1, 2009. június 14.

 

- A benini bíró, mint egy fekete macska rontja el az ő napjukat.

A kommentátor a színesbőrű játékvezető és az új-zélandi csapat sorsszerű kapcsolatáról  elmélkedve (az óceániaiak harmadik Konföderációs Kupáján elszenvedett harmadik veresége az afrikai sporttárs közreműködésével).

 

- Ricky Herbert érkezik a vendégek - vendégek, mindig ezt mondom, hiszen a spanyolok annyira otthon érzik magukat -, tehát az új-zélandiak szövetségi kapitánya.

Biztos nem az akklimatizálódási nehézségek vagy a páratartalom zavarta meg a szpíkert, hiszen egy hazai stúdióból követi a mérkőzést.

 

- Mintha folyamatosan hajóvonták találkoznának a Dunán, úgy hallatszik a tülkölés a nézőtérről. Az afrikai folklór összes hangszerét fölvonultatják a nézők.

Szép volt, de tényleg! Ajándékból több rosszul sikerült mondatot már nem jegyzünk föl ma este. Legközelebb a hétfői USA-Olaszország mérkőzéssel jelentkezünk.

 

 

 

 

Vizipók

2009.06.13. 03:26

Nem látták a bírók, pedig nyolc szemük van, egy vizipók.

Spiller István hoki-szakkommentátor megjegyzése a Stanley-kupa döntő közvetítése alatt, Sport tv, 2009. június 13.

Képtelenségek

2009.06.12. 01:20

Mennyiben különbözik Gurmai Zita Győzikétől? Ezért idegenkedem gyerekkorom óta mindentől, ami baloldali, mert az összes baloldali ilyen a környezetemben.

Tóth Gy. László kommentárja, Gurmai Zitával az MSZP EP-képviselőjelöltjével készült interjúhoz, az Echo tv Képtelenségek című műsorában. 

Bőröndöt aranyért

2009.06.10. 13:05

A Kuruc.info üzenete az SZDSZ-nek
 
Az SZDSZ és a zsidópárt holdudvarának minden tagjának feljánlunk egy-egy bőröndöt a meneküléshez.  Cserébe elfogadunk aranyat (nem baj, ha fog formájú), ezüstöt (a tőlünk ellopott családi érdekelne leginkább) valamint emberi bőrt, lámpaernyők készítéséhez. Hitelre nem adunk semmit, mert tudjuk, hogy nem kapnánk vissza.
 
Amennyiben két bőröndöt vásárol, úgy ajándékba egy Zyklon B-t tartalmazó gázpalackot adunk.
 
Jó utat Izraelbe, soha ne halljunk egymásról!
 

kuruc.info, 2009. június 08.

No komment.

SOD - Season's Over Disorder

2009.06.09. 15:08

"In fact I think I might be suffering SOD - Season's Over Disorder. Certainly that's been the word my missus has been bandying around the Robson household this week."

Robbo Robson, a BBC egyik sport szakírója a családi tűzhelyet körülvevő jelenlegi helyzetről, BBC Sport, 2009. június 09.

Szerző: SimiTomi

Szólj hozzá!

Címkék: bbc

Az kiabál legjobban, akinek a háza ég.

Nyakó István az MSZP szóvivője a EP-választás éjszakáján, mszp.hu, 2009. június 7.

                                                    ***

Nem belpolitikai állásfoglalás volt a voksolás!

Göncz Kinga MSZP-listavezető a Nap-Keltének adott interjúban, 2009. június 8.

                                                   ***

Van egy álmunk. Hogy Magyarország a magyaroké. Mégsem lesz a hazánkból második Palesztina, mégsem leszünk elszegényedett, véglegesen lecsúszott gyarmat.

Morvai Krisztina, Jobbik-listavezető nyilatkozatából, 2009. június 8.

 

 

Sokszor kell megállni

2009.06.07. 22:19

"...nyilván ilyenkor, mikor egy párt 50% fölött szerez a választásokon, sokszor kell megállnia beszélgetni..."

Pachmann Péter a Fidesz székházból, arról, hogy miért nem ért még oda Orbán Viktor a sajtótájékoztatóra, tv2, Tények különkiadás, 2009. június 7.

Morvai és a farkincák

2009.06.05. 16:21

"Nagyon örvendenék, ha a magukat "büszke magyar zsidóknak" titulálók szabadidejükben aprócska metélt farkincájukkal játszadoznának az én gyalázásom helyett. A magukfajták megszokták, hogy ha egyet szellentenek máris vigyázva áll és önökhöz igazodik minden magunkfajta. Szíveskedjenek tudomásul venni: ennek VÉGE!!!! Felemeltük a fejünket és nem tűrjük tovább a magukfajták terrorját. Visszavesszük a hazánkat! Szívélyes üdvözlettel: Morvai Krisztina"

Részlet a Jobbik EP-listavezetőjének a Barát Gáborhoz írt leveléből, atv.hu, 2009. június 4.

Pattanj go-pedre!

2009.06.04. 13:39

Unod, hogy mindig lekésed? Pattanj go-pedre (motoros roller - popp.)!

Hirdetés a 212-es busz hátulján. 

Szerző: popp

Szólj hozzá!

Címkék: hirdetés bkv

Sztár a mennyből!

2009.06.03. 16:25

Milan Bandics (Zágráb polgármestere) a horvát állami tévécsatornán beszélt zenei ízléséről a helyhatósági választás kapcsán, mint mondta rocklegendákat akar Zágrábba hívni - adta hírül az Ananova brit hírügynökség.

"Szeretném látni David Bowie-t fellépni Zágrábban. És Freddie Mercury is jöhetne" - mondta Bandics.

Az MTI-től átvett hír a Blikk.hu-n, 2009. június 3.

Picsán lesztek rúgva!

2009.06.03. 11:53

A sportigazgató (Mezey György, Fehérvár Fotball Club, a magyar foci emblematikus figurája - popp.) mondott mást is. Amikor kedden megkerestük, hogy nyilatkozatot kérjünk tőle, sértődötten közölte, hogy Bajnokok Ligája-döntőn ott ült Roy Hodgson mellett, lapunk munkatársa mégsem őt, hanem az angol szakembert faggatta. Mielőtt a kedélyesnek és hosszúnak épp nem nevezhető beszélgetés véget ért, megtudtuk azt is, hogy ez egy sötét világ és hamarosan p...án leszünk rúgva. Hogy p...n leszünk-e rúgva, majd kiderül, ám abban igaza van, hogy ez egy sötét világ. Többek között miatta.

Pietsch Tibor jegyzetéből, Nemzeti Sport, 2009. június 3.